counter create hit

مطالب مرتبط:
فواید عشق برای بدن

فواید عشق برای بدن

به گزارش آلامتو به نقل از هافینگتن پست ؛ شکلات هایی که هدیه گرفته اید کم کم خورده شده و گل رز شما خشک می شود. اما عاش ...

طرز تهیه ۶ غذای خاص ایتالیایی

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،،زیادی از رستوران های مطرح  در منوی غذایی شان انواع متمایز و خوش خوراک استیک ها و پاستاها را گنجانده اند و شاید اشتباه نباشد گفتن اینکه پرطرفدارترین رستوران های فرنگی  نیز رستوران های ایتالیایی ...

وقتی خانه امن نیست...

کودکان بدسرپرست از کودکان بی سرپرست به مراتب تنهاترند، زیرا این کودکان اغلب دارای پدر و مادر یا سرپرستی فاقد صلاحیت و معتاد هستند و تمام دوران حضورشان در خانه رنج و عذاب می کشند. ...

چیز هایی که سال جدید به آن ها «نه» خواهم گفت

من تمام سعی خودم را می کنم تا بتوانم به موقع به کارهایم برسم و معمولا هم اینطور می شود، چرا باید زمان هایی که وقت کم می آورم خودم را سرزنش کنم؟ دیگر بس است! ...

چالش رنگی ۳ فروردین – روز بازی کردن با بچه های کوچولو

چالش رنگی ۳ فروردین – روز بازی کردن با بچه های کوچولو

آیا در خانواده شما بچه ی کوچیک وجود داره؟ تا حالا  شده که با دقت به دنیای ساده و پاک بچه ها نگاه کنین؟ به حرف ها و نتیجه گیری ها و استدلال های بامزشون دقت کردین؟ تا حالا پیشش اومده که بخاطر حرف هایی که از بچه ها میشنوید غش غش ب ...

طراحی ناخن به سبک گل های بهاری

زیبایی طرح های گلدار برای دیزاین ناخن، کاملا مناسب روزهای بهاری است که در پیش داریم. با طرح های گلدار و رنگین ناخن می توانید استایلی جذاب و تازه تر از همیشه داشته باشید. با توجه به سلیقه خود، از میان مدل های بهاری که در ادامه مطلب برایتان آورده ایم، ایده بگیرید و ...

افسردگی، تنهاییِ پر هیاهو

مرگ، واژه ای در تقابل زندگی یا امتداد زندگی؟ واژه مطلق مرگ عینی نیست بلکه واژه رایج افسردگی یا همان انسان زنده متحرک است که امروزه انسان تنهایی پرهیاهو را در زبان بدن بازنموده می کند و رفتار و کردار آدم ها زیر سایه این چتر سیاه می برد. ...

دیابت را با آب سبزیجات ضربه فنی کنید

عاملان ژنتیکی، چاقی، کم تحرکی، خشم و استرس در بروز دیابت نقش موثری دارند؛ دیابت چند نوع دارد که دیابت نوع یک، نوع ۲ و بارداری من جمله انواع دیابت می باشند؛ استفاده بعضی مواد غذایی به بهبود دیابت کمک شایانی می کند؛ برای ارزیابی اینکه چه سبزیجاتی می توانند در کنت ...

دوخت روکش قوری با پارچه نمدی

دوخت روکش قوری با پارچه نمدی

روکش قوری با پارچه نمدی در فصل زمستان که محیط منزل شما نسبتا سرد است، نقش محافظتی فوق العاده ای بازی می کند. الگوی نمدی این روکش به شکلی است که اضافه کاری های بی شماری می توان برای آن انجام داد. منظور از ...

چرا من خوشحال نیستم؟ مشکل من چیست؟

من با یکی از دوستان بسیار قدیمی ام تماس گرفتم تا تولد 80 سالگی اش را به او تبریک گویم – در حقیقت زمانی که ما 12 سال بیشتر نداشتیم با هم دوست بودیم، بنا بر این ما از هر دری سخن گفتیم و کم کم من به این حقیقت پی بردم که او غمگین [...] ...

مبتلایان سنگ کلیه از مصرف مُسکن پرهیز کنند | مصرف غذای چرب ممنوع

مبتلایان سنگ کلیه از مصرف مُسکن پرهیز کنند | مصرف غذای چرب ممنوع

همشهری آنلاین: یک متخصص طب سنتی عنوان کرد: مبتلایان به التهابات کلیوی و سنگ کلیه از مصرف زیاد کافئین و همچنین از مصرف مُسکن خودداری کنند زیرا قرص های مسکن سنگ ها را سفت کرده و دفع آن را با مشکل مواجه می کند. ...

نکته بهداشتی: خال مادرزادی

نکته بهداشتی: خال مادرزادی

همشهری آنلاین: خال مادرزادی یا زاد نشان خال های کوچکی هستند که ممکن است در یک نوزاد در هر ۱۰۰ نوزاد ظاهر شوند.

زندگی مشترک پس از خیانت هم ممکن است

اگر یک مرد با زنی غیر از همسر خود در ارتباط باشد، از نگاه عموم خیانت محسوب می شود اما اگر همین مرد مدارکی را برای مشروع بودن رابطه اش ارائه کند، ازدواج دوم است و از نگاه قانون دیگر خیانت نیست. ...

چگونه با والدین همسرمان رفتار کنیم؟

روش صحیح برخورد با والدین همسر خود بسیار مهم تر از آن چیزی است که فکرش را بکنید، در این مقاله میخواهیم راهکارهای برخورد و رفتار با والدین همسر را بررسی کنیم: به گزارش آلامتو و به نقل از سپیده دانایی؛ تعارض میان همسران، قطار ارتباط را از ریل خارج نمی کند؛ اما مد ...

تریبون ها نباید محلی برای انعکاس اخبار ناگوار و ناامیدکننده باشند

تریبون ها نباید محلی برای انعکاس اخبار ناگوار و ناامیدکننده باشند

همشهری آنلاین: وزیربهداشت گفت: بعضی از افراد برای اینکه دیده شوند با بیماری خودشیفتگی، دائم اخبار ناامیدکننده به جامعه منتقل می کنند و پیش بینی هایی می کنند که دانش و مسئولیت آن را ندارند. ...

آنچه مهم است در مورد یخ زدایی مواد غذایی

نکاتی مهم در مورد یخ زدایی مواد غذایی

آنچه مهم است برای یخ زدایی مواد غذایی AHA سایت خانه داریبخش نکات خانه داری مفید آنچه مهم است در مورد یخ زدایی مواد غذایی صفحه اصلی مگ: آنچه مهم است در مورد یخ زدایی مواد غذایی صفحه اصلی مگ: nazb: اگر شما از این زنان است که شما می خواهید با بهترین راه برای یخ زدایی انواع مواد غذایی آشنا سکس قطعا ، بد نیست نگاهی به نکات زیر پرتاب. شیرینی 1 – بهترین راه برای یخ پچ شیرینی است که آنها را نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه از مصرف از فریزر و در دمای آشپزخانه ، 2 – یخ زدایی شیرینی با مایکروویو نه تنها باعث می شود پوسته قادر به بلکه طعم و مزه آن هم خراب می کند.  گوشت ها 1 – اگر قصد نگهداری طولانی مدت گوشت را دارید، باید بلافاصله و با حداکثر سرما آن را منجمد کنید تا کیفیت و ارزش غذایی آن در بالاترین سطح باقی بماند. 2 – اگر روی بسته بندی گوشت، سوراخ یا پارگی وجود داشته باشد، ممکن است آب سطحی آن به سرعت بخار شود و لکه های سفیدی که سوختگی انجماد نام دارد، روی سطح بافتش دیده شود. 3 – اگر لکه های سیاه، پیش از انجماد گوشت روی آن نباشد و پس از فریز کردن به وجود بیایند، احتمال آلودگی قارچی در آن قسمت گوشت دور از انتظار نیست. 4 – بهتر است به علت خرد شدن بافت گوشت چرخ کرده، آزاد شدن آنزیم ها و انجام چند فرایند و دستکاری در این گوشت، آن را داخل فریزر نگهداری نکنید. 5 – یخ زدایی گوشت باید خیلی آهسته و تدریجی انجام شود تا قطره های آب سوزنی از درون آن خارج شود و مواد مغذی اش به صورت خونابه هدر نرود. 6 – اگر ۲۴ ساعت پیش از مصرف، گوشت قرمز را از داخل فریزر خارج کنید و آن را در طبقه های پایینی یخچال بگذارید، می توانید از باز شدن مناسب یخ آن مطمئن شوید. 7 –  اگر وقت کافی برای یخ زدایی گوشت ندارید، می توانید با قرار دادن مستقیم آن درون قابلمه، از هدر رفتن مواد مغذی اش به صورت خونابه پیشگیری کنید. 8 –  گوشت مرغ را ۱۲ ساعت و ماهی و میگو را ۸ ساعت پیش از مصرف از فریزر خارج کنید و برای یخ زدایی در طبقات پایین یخچال بگذارید. 9 – استفاده از مایکروفر یکی از راه های ساده برای یخ زدایی انواع گوشت هاست. 10 – قرار دادن انواع گوشت در آب، راه مناسبی برای باز کردن یخ آنها نیست و باعث از بین رفتن مواد مغذی شان می شود. سبزی ها 1 – ساده ترین راه برای بازکردن یخ سبزی قورمه، آش، پلو، کرفس یا کوکو این است که آنها را فقط ۲ ساعت پیش از مصرف از فریزر خارج کنید. 2 – قرار دادن سبزی های یخ زده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون مایکروفر هم می تواند تا حد زیادی یخ آنها را از بین ببرد. 3 – یک راه بسیار ساده برای باز شدن یخ سبزی های خام یا پخته ای که نیاز به پختن و گرم کردن دارند، قرار دادن آنها داخل قابلمه بلافاصله پس از خارج کردن از فریزر است. 4 – برای پیشگیری از قهوه ای شدن قارچ در فریزر می توانید آن را با کمی آبلیمو مخلوط و سپس فریز کنید. قارچ های یخ زده در صورت خارج شدن از فریزر، در زمانی کمتر از نیم ساعت باز می شوند. 5 – بهتر است برای پیشگیری از تغییر رنگ یا طعم ذرت، نخودفرنگی و قارچ، آنها را با دمای محیط و بدون استفاده از مایکروفر یخ زدایی کنید. 6 – به هیچ وجه از ظرف پر از آب برای باز کردن یخ سبزی ها استفاده نکنید. این کار باعث از دست رفتن طعم طبیعی آنها می شود. 7 – بهتر است برای پیشگیری از تغییر طعم و رنگ هویج، آن را پیش از فریز کردن، کمی بخارپز کنید و یخ زدایی اش را هم در دمای محیط انجام دهید. غذاهای آماده 1 – اگر برنج پخته و آماده را داخل فریزر گذاشته اید، می توانید با قرار دادن ظرفش در محیط آشپزخانه به مدت ۳ ساعت یخ آن را باز کنید. 2 – انواع برنج های ساده و مخلوط را می توان با قرار دادن ظرف آنها روی حرارت غیرمستقیم مانند بخار سماور یا کتری یا روی شعله پخش کن گاز، به راحتی یخ زدایی و گرم کرد. 3 – خورش های پخته و یخ زده با قرار گرفتن داخل مایکروفر یا روی حرارت مستقیم گاز به راحتی یخ زدایی می شوند. رب و گوجه فرنگی 1 – بهتر است رب را پیش از فریز کردن از قوطی اش خارج و آن را در نایلون های کوچک به صورت نازک بسته بندی کنید. 2 – اگر بسته های کوچک رب را برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید، یخشان به سادگی باز می شود. 3 – بهتر است گوجه فرنگی را به صورت درسته و پوست کنده داخل فریزر بگذارید. برای یخ زدایی هم کافی است که آن را از یک ساعت قبل از مصرف، از فریزر خارج کنید. 4 – انداختن گوجه های یخ زده داخل قابلمه خورش یا ماهیتابه املت هم روشی سریع برای باز کردن یخ آنهاست. خشکبار 1 – برای فریزکردن خشکبارهایی مانند انواع آجیل و میوه های خشک باید آنها را درون نایلون ضخیم روشنی بریزید و پس از خارج کردن هوای داخل نایلون، درش را محکم گره بزنید. سپس نایلون را درون ظروف پلاستیکی مخصوص فریزر بگذارید و پس از بستن در آن، داخل فریزر بگذارید. بهترین و مناسب ترین راه برای بازکردن یخ خشکبار، قرار دادن آنها به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای محیط است. 2 – می توانید میوه های خشک را به جای فریز کردن، داخل کابینت آشپزخانه نگهداری کنید چون مدت زمان ماندگاری این خوراکی ها بالاست. 3 – درصورت امکان، آجیل های خام یا شور را با پوستشان فریز کنید. این کار باعث از دست نرفتن کیفیت طعم آنها هنگام یخ زدایی می شود. 4 – به هیچ وجه برای باز کردن یخ خشکبار از مایکروفر استفاده نکنید. این کار باعث سفت شدن آنها می شود. 5 – تفت دادن آجیل های خام یا شور یخ زده در ظروف چدنی بدون استفاده از نمک یا روغن هم برای یخ زدایی و خوش طعم کردن آنها روش مناسبی است. میوه ها 1 – معمولا میوه هایی مانند آلبالو، گوجه سبز و بِه را فریز می کنند. برای پیشگیری از قهوه ای شدن بِه، کمی شهد شکر با آن مخلوط کنید. بهتر است به آلبالو و گوجه سبز هم پیش از فریز شدن نمک نزنید زیرا امکان انجماد سریع آنها را کاهش و امکان از دست رفتن مواد مغذی شان را افزایش می دهد. 2 – برای مصرف میوه های فریز شده، لازم نیست حتما یخ آنها را باز کنید. خوردن میوه های یخ زده هم لذت بخش است. 3 – اگر اصرار به باز کردن یخ میوه ها دارید، آنها را روی یک دستمال نخی بچینید و اجازه دهید با دمای محیط، یخشان باز شود. این کار باعث جذب آب میوه ها و خوش طعم تر شدن آنها می شود. 4 – نایلون میوه های یخ زده رنگی مانند آلبالو یا توت فرنگی را برای باز شدن یخشان روی کابینت یا داخل یخچال رها نکنید. آب این میوه ها می تواند باعث رنگ گرفتن سطح کابینت یا قفسه یخچال و دردسر شما برای پاک کردن آنها شود. برای پیشگیری از این مشکل می توانید بشقابی زیر نایلون چنین میوه هایی قرار دهید.   .منبع : مطالب مرتبط نکاتی در مورد مواد غذایی نکاتی در مورد فریز کردن مواد غذایی صحیح ترین روش یخ زدایی مواد غذایی چیست؟ نکاتی درباره پوست کردن مواد غذایی اسرار خانه داری : نگهداری مواد غذایی و نکاتی درباره ی مربا و خیار شور نکاتی مهم در مورد یخ زدایی مواد غذایی گردآوری توسط بخش نکات خانه داری مفید سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین