counter create hit

مطالب مرتبط:
جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال ایران

جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال ایران

جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال ایران ورزش > فوتبال - همشهری آنلاین:جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال ایران پس از بازی‌های روز دوم از هفته بیست و سوم. استقل ...

مخالفت مالک سپیدرود با استعفای علی کریمی

با «هویت‌های سرگردان» در جامعه چه کنیم؟ نخستین موفقیت رسمی سوریه در انهدام جنگنده رژیم اسرائیل در چهار دهه/ هشدار روسیه به طرفین منازعه/درخواست اسرائیل برای میانجیگری و مداخله روسیه و آمریکا ...

قهرمانی تیم ملی یخ نوردی ایران در آسیا

با «هویت‌های سرگردان» در جامعه چه کنیم؟ نخستین موفقیت رسمی سوریه در انهدام جنگنده رژیم اسرائیل در چهار دهه/ هشدار روسیه به طرفین منازعه/درخواست اسرائیل برای میانجیگری و مداخله روسیه و آمریکا ...

پرسپولیس یکه تاز حضور تماشاگر در لیگ قهرمانان+عکس

با «هویت‌های سرگردان» در جامعه چه کنیم؟ نخستین موفقیت رسمی سوریه در انهدام جنگنده رژیم اسرائیل در چهار دهه/ هشدار روسیه به طرفین منازعه/درخواست اسرائیل برای میانجیگری و مداخله روسیه و آمریکا ...

ذوالقدری: همچنان قهرمانان تکواندو در شوک نتایج المپیک هستند/ هیچ مربی نمی تواند معجزه و شعبده بازی کند

ذوالقدری: همچنان قهرمانان تکواندو در شوک نتایج المپیک هستند/ هیچ مربی نمی تواند معجزه و شعبده بازی کند

غلامحسین ذوالقدری در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص عملکرد تکواندو ایران در یک سال اخیر اظهار داشت: در هر حال تکواندو بعد از المپیک 2016 ریو دچار یک شوک بزرگ شد و بنده نیز به عنوان کسی که همراه تیم بودم هنوز نتوانستم نتایج کسب شده در المپیک را ...

آیا مشکل موبایل های غیرفعال شده با پرداخت عوارض گمرکی حل خواهد شد؟

آیا مشکل موبایل های غیرفعال شده با پرداخت عوارض گمرکی حل خواهد شد؟

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : این موضوع در حالی مطرح می‌شود که طبق آمار تاکنون خدمات مخابراتی بیش از 30 هزار آیفون قطع شده و بیش از نیمی از آنها به شبکه بازگشته‌ است، بازگشتی که علت عمده آن نقص و اشتباه در سی ...

با این ۱۱ ترفند، کاربرحرفه ای کروم شوید

با این ۱۱ ترفند، کاربرحرفه ای کروم شوید

      سنجاق کردن تب‌ها: بعضی صفحه‌های اینترنتی هستند که کاربر بیشتر به آن‌ها مراجعه می‌کند،این صفحه‌ها را می‌توانید درکروم سنجاق (Pin) کنید تا سمت چپ کنار دیگر تب‌ها همیشه حاضر باشند.این کار باعث می‌شود با یک اشاره به وب‌سایت‌هایی که دایم به آن‌ها سر ...

شروط بازیکنان پرسپولیس برای تمدید قرارداد

شروط بازیکنان پرسپولیس برای تمدید قرارداد

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : روز گذشته حسین ماهینی در مصاحبه بعد از بازی با نسف قارشی اعلام کرد که بازیکنان پرسپولیس برای تمدید قرارداد شروطی دارند. این در حالی است که تعیین تکلیف جریمه هایی که در زمان مدیریت طاهری برا ...

بیانیه ستاد حقوق بشر درباره خودکشی سید امامی

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : متن بیانیه ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران به شرح ذیل است:بسم الله الرحمن الرحیمپیرو اقدام به خودکشی کاووس سید امامی که به اتهام جاسوسی تحت پ ...

تهیه پایپ شیشه، خانه ایی را به آتش کشید +عکس

تهیه پایپ شیشه، خانه ایی را به آتش کشید +عکس

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : سرهنگ علیرضا شعبان پور رییس کلانتری ۱۱۸ ستارخان با انتشار این مطلب گفت: ساعت ۱۰ صبح امروز آتش سوزی در پارکینگ مجتمع سه طبقه‌ای در محله طرشت اعلام و ماموران به محل حادثه اعزام شدند. وی گفت ...

آموزش گام به گام به برنج همراه با راهنمایی

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

مواد اولیه: روغن و نمک به میزان لازم پودر زعفران مورد نیاز است پیاز (رنده شده) پایان رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار بر شما بستگی دارد) ۲ ایران ۳ و مهره زمینی نیم کیلو مرغ. ران یا فیله) ۱ کیلوگرم شکر ۲ ایران ۳ قاشق غذا خوری مواد اولیه مورد نیاز ۶ il ۷ نفر است.روش تهیه:اول متوسط پیاز اندازه یک نارنگی رنده درشت ، رنده. برای این کار می توانید از کانن یا سونی استفاده کنید. پیاز به خوبی و بی اهمیت خواهد داد حتی کیفیت به: سپس گردو را به پیاز اضافه کنید. من برای 4-5 نفر 250 گرم گردو استفاده می‌کنم. البته می توانید بسته به ذائقه و سایر عوامل از گردوی کمتری استفاده کنید. من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن. فسنجون رسمی ینی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار. اگه گردو کمتر بزنین سس کمتر خواهید داشت.گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه. وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و آماده ست. داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.چیزی که فوق العاده در پخت فسنجون مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم. چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه. اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم. رنگش رو خوب ببینین و با تصاویری که در ادامه میبینین مقایسه کنین. رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشه. بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه.تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خوش ماست. البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره ولی منظورم اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورششون از رب انار هست نه گردوی جا افتاده. یه موردی که استثنائا فقط در مورد خورش فسنجون داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ باشه. اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم.در ادامه عکس هایی از ساعات مختلف گرفتم و روند روغن انداختن و تعییر رنگ گردو رو میتونین ببینین. چ بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم یا مثلا شکر برای رب انار من از ترکیب رب انار خونگی که خودم درست کردم و رب انار که از شمال میخرم استفاده میکنم.رب انارای شمالی خیلی خوشمزه ن و یکی از مغازه دارا میگفت اینا انار خالص نیستن و ترکیب آلوچه جنگلی داخلش داره. خلاصه اینکه من همیشه از ترکیب این دو رب استفاده میکنم و طعمی فوق العاده دارن. این مرحله مرغ رو به خورشم اضافه میکنم. البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه. و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. میبینین که کاملا جا افتاده و آماده ست. امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.