counter create hit
مطالب مرتبط:

نازنین بیاتی؛ بی حوصله و دوستدار تقلب!

آن بازیگر آینده دار، آن هنرش را کرده احتکار، آن خوش تیپ خوش پوش، آن با اراده و سخت کوش، آن بازیگر نقش غزل در «رخ دیوانه»، آن کشف پرویز شهبازی، آنکه اگر بازیگر نبود شاید می کرد خیاطی، شیختنا و مولاتنا نازنین بیاتی (کثرا... سیمرغها) از شباب سینما بود و کرامات و اشا ...

برانکو: همه بازیکنانم را می خواهم

همشهری آنلاین: سرمربی پرسپولیس با بیان اینکه تیم اش این فصل بهتر از فصل قبل بوده و در حال حاضر موثر ترین تیم لیگ است گفت به همه بازیکنانش احتیاج دارد. ...

طرز تهیه نان تخمه ای

اگر به دنبال یک نان خوشمزه و متفاوت هستید ما نان با طعم آجیل را به شما پیشنهاد میکنم.

سلما؛ اولین زن عرب مربی فوتبال مردان

سَلما المجیدی، اولین زنِ عربی است که یک تیمِ فوتبال مردان را مربیگرى میکند. آرزو ها و شرایطی که در آن کار می کند، منحصر به فرد هستند.

کیماسی مربی دروازه بان های نفت تهران شد

کیماسی مربی دروازه بان های نفت تهران شد

مربی دروازه بان های تیم فوتبال نفت تهران انتخاب شد.

افزایش ۱۵ هزار تومانی قیمت سکه/دلار ۵۰۷۰ تومان شد

هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با ۱۵ هزار تومان افزایش به یک میلیون و ۶۸۵ هزار تومان رسید؛ ضمن اینکه نرخ دلار نیز ۵۰۷۰ تومان است.

درآمد350میلیون تومانی فغانی از داوری درجام جهانی2018

کمیته برگزاری جام جهانی در ازای قضاوت هر بازی 2500 یورو برای داور وسط در نظر گرفته است. بنابر این و با یوروی 6150 تومانی می توان درآمد فغانی را حداقل 350 میلیون تومان بدون احتساب دستمزدهای هر بازی که تعدادش معلوم نیست، محاسبه کرد. ...

تایید تجهیز گوشی شیائومی Mi 7 به اسکنر اثر انگشت زیر صفحه

ظاهرا گوشی شیائومی Mi 7 نیز به اسکنر اثر انگشت زیر صفحه مجهز خواهد بود. این موضوع مربوط به پرچمدار جدید شیائومی را مدیرعامل این کمپانی در شبکه اجتماعی ویبو به نوعی تایید کرده است. ...

حسن ریوندی: من بیشتر از تلویزیون مخاطب دارم

ریوندی قبل از شروع سال 96 یک صفحه خیلی عادی و کم فالوئر داشت اما در مدت نسبتا کوتاهی توانست بیش از 3 میلیون فالوئر جذب کند. علاوه بر اینها صفحه اینستاگرام ریوندی به یکباره توانست عنوان بعضی از «ترین ها» را بین صفحات فارسی اینستاگرام به دست بیاورد. ...

احتمال وقوع طوفان و سیل در تهران

ستاد مدیریت بحران استانداری تهران در اطلاعیه ای با اشاره به پیش بینی ورود سامانه بارشی خواستار آمادگی فرمانداری ها و دستگاه های خدمات رسان برای احتمال طوفان، سیل و آبگرفتگی شد. ...

واکنش دایی به سئوال جالب خبرنگار در خصوص دعوت شدن بازیکنانش به تیم ملی!

محمد دایی مربی تیم فوتبال سایپا معتقد است به جز مهدی ترابی و علی قلی زاده, بازیکنان دیگری هم از سایپا می توانند به تیم ملی دعوت شوند. محمد دایی، مربی تیم سایپا درباره وضعیت تیم فوتبال سایپا درجدول رده بندی و احتمال کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا توس ...

غذا های فصل بهار با نوبرانه های بهاری

آشپزی با نوبرانه های بهار و خوراکی هایی که برای بهار مناسب هستند، جالب و خاص است. بنابراین باید کمی بیشتر با سبزی ها آشتی کنیم و آنها را سر سفره های مان مهمان کنیم. ...

۷ خوراکی شادی آور!

عدس، میزان سروتونین تولیدشده در مغز را افزایش می دهد. این اتفاق، وضعیت ذهنی شادتر و آرام تری را می سازد و اضطراب را کمتر می کند. همین هورمون به پایدار نگه داشتن قند خون کمک می رساند و مانع از نوسانات خلق وخویی می شود. به علاوه، عدس حاوی میزان زیادی از فول ...

آموزش گام به گام به برنج همراه با راهنمایی

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

مواد اولیه: روغن و نمک به میزان لازم پودر زعفران مورد نیاز است پیاز (رنده شده) پایان رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار بر شما بستگی دارد) ۲ ایران ۳ و مهره زمینی نیم کیلو مرغ. ران یا فیله) ۱ کیلوگرم شکر ۲ ایران ۳ قاشق غذا خوری مواد اولیه مورد نیاز ۶ il ۷ نفر است.روش تهیه:اول متوسط پیاز اندازه یک نارنگی رنده درشت ، رنده. برای این کار می توانید از کانن یا سونی استفاده کنید. پیاز به خوبی و بی اهمیت خواهد داد حتی کیفیت به: سپس گردو را به پیاز اضافه کنید. من برای 4-5 نفر 250 گرم گردو استفاده می‌کنم. البته می توانید بسته به ذائقه و سایر عوامل از گردوی کمتری استفاده کنید. من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن. فسنجون رسمی ینی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار. اگه گردو کمتر بزنین سس کمتر خواهید داشت.گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه. وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و آماده ست. داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.چیزی که فوق العاده در پخت فسنجون مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم. چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه. اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم. رنگش رو خوب ببینین و با تصاویری که در ادامه میبینین مقایسه کنین. رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشه. بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه.تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خوش ماست. البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره ولی منظورم اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورششون از رب انار هست نه گردوی جا افتاده. یه موردی که استثنائا فقط در مورد خورش فسنجون داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ باشه. اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم.در ادامه عکس هایی از ساعات مختلف گرفتم و روند روغن انداختن و تعییر رنگ گردو رو میتونین ببینین. چ بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم یا مثلا شکر برای رب انار من از ترکیب رب انار خونگی که خودم درست کردم و رب انار که از شمال میخرم استفاده میکنم.رب انارای شمالی خیلی خوشمزه ن و یکی از مغازه دارا میگفت اینا انار خالص نیستن و ترکیب آلوچه جنگلی داخلش داره. خلاصه اینکه من همیشه از ترکیب این دو رب استفاده میکنم و طعمی فوق العاده دارن. این مرحله مرغ رو به خورشم اضافه میکنم. البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه. و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. میبینین که کاملا جا افتاده و آماده ست. امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.