counter create hit

مطالب مرتبط:

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

۳۵ عکس که شاید شما رو به تزئین کیک علاقه مند کنند

۳۵ عکس که شاید شما رو به تزئین کیک علاقه مند کنند

روش کیک پختن رو همه میدونن، حتی میتونید یک پورد کیک آماده تهیه کنید و یک نتیجه خوشمزه داشته باشید. اما همین کیک های ساده با کمی خلاقیت میتونن ظاهر هیجان انگیزی پیدا کنند. میتونید این تولد یکی از مناسبت هایی هست که ه ...

طرز تهیه آش شله مشهدی

طرز تهیه آش شله مشهدی

شله مشهدی که در مشهد فقط با نام شُله شناخته می‌شود، غذایی از خانواده آش‌ها است. مواد اصلی این غذا گوشت، حبوبات و ادویهٔ فراوان است که می‌توان برای خوشمزه و مقوی‌تر شدن این غذا، مقداری مغز قلم گاو به آن اضافه کرد. آسمونی در این بخش طرز تهیه آ ...

روش درست کردن ساندویچ دوروم پلو و کوفته

روش درست کردن ساندویچ دوروم پلو و کوفته  اگر برای رفتن به محل کار و پیک نیک میخواهید ساندویچ درست کنید ما بشما روش تهیه بهترین ساندویچ را آموزش می دهیم. این کوفته هاي گوشت رابه صورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست ...

طرز تهیه حریر بادام برای نوزاد

طرز تهیه حریر بادام حری بادام غذایی مقوی و خوش طعم برای نوزاد بالای شش ماه است. طرز تهیه این غذای سبک و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. آیا نوزاد شما وارد شش ماهگی شده است؟ برای اولین بار قرار است به او غذای جامد بدهید؟ بهترین غذای شروع کننده در شش ماهگی … ...

این شکلات های عسلی را همه دوست دارند!

این شکلات های عسلی را همه دوست دارند!

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه شکلات عسلی خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم: ...

دستور تهیه قطاب خانگی شیرینی عید نوروز

دستور تهیه قطاب خانگی شیرینی عید نوروز

دستور تهیه قطاب خانگی شیرینی عید نوروز   ایام ...

خواستگاری روی صحنه

خواستگاری روی صحنه

آیین پایانی پانزدهمین جشن تصویر سال با سورپرایز خواستگاری یک عکاس از یکی از برگزیدگان همراه شد.   خواستگاری عکاس ...

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

متأسفانه چند روز پیش در مراسم روز زن در برج میلاد و با حضور شهردار تهران، چند دختربچه ٨ تا ١٠ساله با حرکاتی موزون قلب و جان مردم ایران را به درد آوردند. مردم با تمام مشکلاتی که دارند به محض شن ...

لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو یک غذای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن در مناطق مختلف کمی با هم تفاوت دارد و در بعضی از شهرها مثل اصفهان به آن استانبولی میگویند. اما استانبولی تهرانی ن ...

نان باگت با قارچ و پنیر، ساده و لذیذ

نان باگت با قارچ و پنیر، ساده و لذیذ

اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک پیش غذای ساده و مورد علاقه‌ی کودکان آشنا کنیم. با ما همراه باشید. مواد لازم:نان باگت: 6 عدد قارچ خرد شده: یک پ ...

دستور تهیه سالاد سیب زمینی جدید

سالاد سیب زمینی ای را که امروز برای شما آماده کرده ایم دستور تهیه جدیدی دارد و پیشنهاد می کنیم این سالاد را درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

شیرینی سیب و گردو با طعمی به یادماندنی

در زمان خرید سیب، از سفت بودن آن اطمینان حاصل کنید. از خرید سیب هایی که چین و چروک دارند، خودداری کنید، زیرا این سیب ها بخش اعظم فواید و ارزش تغذیه ای خود را از دست داده اند. نوشته شیرینی سیب و گردو با طعمی به یادماندنی اولین بار در آشپزی و شی ...

دسر شکلات و نعنا

یک دسر شکلاتی دیگر اینبار با طعم ترکیبی نعنا که بو و عطر خیلی خوبی به دسر شما می دهید و طعم آن را خوشمزه تر میکند.

شیرینی مربایی با طعم زردآلو

اگر شما هم از طرفداران شیرینی های مربایی هستید، امروز برای شما روش تهیه ی شیرینی مربایی با طعم زردآلو را قرار داده ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه ی این شیرینی خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

طرز تهیه آش میوه

یکی از لذیذترین آش های تبریز و اردبیل آش میوه است که طعمی بسیار خوب دارد. مواد لازم برای آش میوه پیاز نیم کیلو عدس یک لیوان نخود یک لیوان لوبیا چیتی یک لیوان آلبالو (تازه یا خشک) 50 گرم ذغال اخته 50 گرم زردآلو 4 عدد آلو بخارا (زرد) 50 گرم رشته آشی 200 گرم ر ...

طرز تهیه چوروس،دونات اسپانیایی

طرز تهیه چوروس،دونات اسپانیایی

چوروس نوعی شیرینی اسپانیایی است، که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

پن کیک بدون تخم مرغ؛ دسری خوش طعم و متفاوت

روش های تهیه ی دسر پن کیک متناسب با موادی که در تهیه ی آن به کار برده می شود متفاوت است. این بار به سراغ یک نوع پن کیک بدون تخم مرغ رفته ایم. امیدواریم از طعم این پن کیک خوشمزه و متفاوت لذت ببرید. با ما همراه باشید. ...

تعداد فزاینده ای از سازمان ها در دولت تدبیر و امید/ نهادهای غیرنظامی تنها راه خروج از مشکلات

پودینگ شکلاتی با بیسکویت + طرز تهیه پودینگ شکلاتی با موز

پودینگ شکلاتی با بیسکویت + نحوه تهیه پودینگ شکلاتی با موز پودینگ شکلاتی نحوه تهیه پودینگ شکلاتی با موز, درس, پودینگ شکلات, بیسکویت, شکلات, ژله, آموزش پودینگ شکلاتی دستور کیک کیک شکلاتی همیشه شیرینی روی میز رنگ و بوی زیبایی می دهند. در این بخش یک دسر سنتی خوب برای شما آموزش دهیم تا در مهمانی ها از آن ها استفاده کنید. این پودینگ یکی از دسرهایی است که با آن می توانید به خوبی از مهمانان خود پذیرایی کنید برای مطالعه طرز تهیه این پودینگ خوشمزه با ما همراه باشید.     طرز تهیه پودینگ شکلاتی مواد لازم   شکلات تخته ای                                  75 گرم خامه                                      100 میلی گرم شکر                                  1 قاشق غذا خوری میخک آسیاب شده                  نوک قاشق چایخوری ساقه ی وانیل                                      1 عدد ماست خامه دار                                  75 گرم زرده تخم مرغ                                    3 عدد گردو یا فندق                        1 قاشق غذا خوری     طرز تهیه   برای تهیه پودینگِ شکلاتی ابتدا در ظرفی که بتوان آن را داخل فر گذاشت(ظرف در نیز داشته باشد) شکلات تخته ای را بریزید سپس خامه وشکر و میخک آسیاب شده را اضافه کنید و ساقه وانیل را به وسیله یک چاقو شکاف دهید   (وانیل اصل بشکل یک چوبه یا غلاف باریک سیاه رنگ است که باید آن را با یک چاقو شکاف دادو با پشت چاقو خمیر درون آن را در آورد و در سس ها یا خمیر ها ریخت .میتوانید از عطاریها خریداری کنید)و مغز یا خمیر درون آن را با ساقه اش به خامه بیفزایید     و در ظرف را بگذارید و با 200 درجه سانتیگراد به مدت 3 دقیقه در فر قرلر دهید سپس ساقه وانیل را در بیاورید و مواد را با همزن خوب مخلوط کنید.بعد ماست خامه دار را به مایع بیفزایید و صبر کنید تا مواد سر شود   زرده های تخم مرغ را نیز به مایع اضافه کنید و 4 فنجان یا قالب در حد فنجان تهیه کنید و یک قلمو را در کمی روغن مایع بزنید و  آن را به کف و دیواره های فنجان بکشید و کمی گردو یا فندوق در هر کدام از فنجان ها بریزید و بعد مایع آماده را روی آنها اضافه کنید و روی آنها را صاف کنید     و در دمای180درجه ساتیگراد 10الی 12 دقیقه در فر قرار دهید.30دقیقه بعد اجازه دهید این پودینگ در حال خودش بماند و به آن دست نزنید. در آخر با نوک یک چاقو پودینگِ شکلاتی را از فنجان در آورده و در بشقابی سرو کنید و 1 ساعت تامل کنید تا در یخچال خنک شود و نوش جان کنید.   تزیین این دسر را می توانید مانند تیرامیسو انجام دهید. پودینگِ شکلاتی و موز جزو دسرهائیه که خیلی شیک و مجلسیه و زود هم حاضر میشه. اگه از طعم کاکائو و موز لذت می برین ، حتما این دسر خوشمزه را درست کنین این پودینگ دو نوع اصلی دارد که نوع نخست در آمریکا و کانادا رایج است و نوع دوم که شبیه به کیک است در بریتانیا، ایرلند، استرالیا و نیوزلند رایج است   پودینگ شکلاتی , طرز تهیه پودینگ شکلاتی با موز , آموزش پودینگ شکلاتی با بیسکوییت پودینگ شکلاتی , طرز تهیه پودینگ شکلاتی با موز , آموزش پودینگ شکلاتی با بیسکوییت پودینگ شکلاتی , طرز تهیه پودینگ شکلاتی با موز , آموزش پودینگ شکلاتی با بیسکوییت پودینگ شکلاتی , طرز تهیه پودینگ شکلاتی با موز , آموزش پودینگ شکلاتی با بیسکوییت   پودینگ شکلاتی [باری] [باری] [باری] [باری] [باری] [باری]